Opinia Timisoarei

FOTO! Accident mortal pe soseaua Lugoj – Buzias, provocat de o soferita! Un Golf s-a izbit violent de un Logan. O femeie a murit, iar alti 3 oameni au fost raniti.

TIMIS. Un moment de neatentie a fost deajuns pentru ca o tragedie sa se petreaca pe drumul ce leaga Lugojul de Buzias. O soferita aflata la volanul unui Volkswagen Golf a scapat masina de sub control, a ajuns pe contrasens si s-a ciocnit de o Dacia Logan.

Accidentul s-a petrecut intr-o curba, intre localitatile Boldur si Sinersig.  Soferita de 27 de ani, care conducea Golful, a pierdut controlul autoturismului si toate manevrele pentru a redresa masina au fost in zadar. A ajuns pe contrasens, unde n-a mai reusit sa evite coliziunea cu o Dacia Logan care mergea regulamentar. (sursa foto: Redesteptarea.ro)

In urma impactului, o femeie de 50 de ani, aflata pe scaunul din dreapta, in Golf, a murit.

Medicii veniti in mare graba la locul accidentului s-au chinuit zeci de minute sa o resusciteze, dar nu au reusit sa o readuca la viata.

Cei doi soferi ai masinilor implicate in accident, precum si inca un pasager din VW Golf  au fost transportati la spital pentru ingrijiri si sunt in afara pericolului.
Traficul intre Lugoj si Buzias a fost blocat pana cand autoturismele au fost scoase in afara carosabilului.
Soferitei care a provocat accidentul i-a fost intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version