Opinia Timisoarei

Fostul sef al Politiei Timis bate palma cu USL! Sandel Palade cere revenirea la drepturile anterioare ale militarilor in rezerva

TIMISOARA. Sandel Palade, fostul sef al IPJ Timis, actual vicepresedinte al Sindicatului cadrelor militare disponiblizate, semneaza un protocol de colaborare cu PNL si PSD. El cere unele drepturi pe care fostii militari le-au avut pana nu demult.

Sindicatul cadrelor militare disponibilizate, in rezerva si in retragere din Timis numara nu mai putin de 600 de oameni, cu totii nemultumiti de masurile de austeritate luate de actualul Guvern.

„La nivel central si teritorial, sindicatul nostru doreste o alianta cu USL pentru a se reveni la drepturile pe care le-am avut anterior masacrarii de catre ciuma portocalie. Nu e vorba de bani, e vorba de onoarea noastra”, a declarat Sandel Palade, la sediul PSD Timis.

Intrebat care sunt acele drepturi la care fostii militari spera sa revina, Palade a raspuns: „statutul cadrelor militare in rezerva si in retragere a fost anulat, au fost dezonorati de ce s-a facut de actuala putere si sa nu uitam si de partea financiara”.

PSD Timis are semnate protocoale de colaborare cu sindicate din mai multe domenii. Acesta ar fi primul protocol semnat de PSD impreuna cu PNL, in cadrul USL, cu un sindicat.

Exit mobile version