Opinia Timisoarei

Fostul primar Nicolae Robu, ramas pieton dupa ce a depasit viteza cu mai mult de 50 de kilometri pe ora, pe drumul dintre Timisoara si Arad

TIMISOARA. Fostul edil Nicolae Robu a ramas fara permis de conducere, vineri dimineata, dupa ce politistii l-au prins conducand cu viteza mult peste limita admisa.

CITESTE SI: Incepe cosmarul. Se fac ocoliri de zeci de kilometri. Masinile de mare tonaj nu mai au voie pe bulevardul Stan Vidrighin din Timisoara. Devieri de trafic inca de pe autostrada

Acesta a fost oprit de politisti pe drumul ce leaga Timisoara de Arad, dupa ce a condus cu 108 km/h in dreptul localitatii Sanandrei, KM 13, acolo unde limita de viteza este de 50 km/h.

Lui Nicolae Robu i-a fost suspendat permisul pentru o perioada de 90 de zile si a primit si o amenda.

UPDATE: Fostul primar a venit cu precizari legate de momentul in care a fost oprit de politie si i s-a suspendat permisul.

Eram in drum spre Arad, in apropierea crescatoriei de pui Ortisoara. Inainte de a intra in zona celor cateva case aflate acolo, vis-a-vis se crescatorie, de pe sensul opus a aparut o masina de politie care mi-a cerut sa trag pe dreapta. Politistul mi-a spus respectuos -n-am ce sa-i reprosez!-, ca putin mai spre Timisoara e un semn de restrictie de viteza, la 50 Km/h. I-am spus adevarul si anume, ca pur si simplu nu l-am vazut, ca eu eram pregatit sa reduc viteza un pic mai incolo, la intrarea in dreptul acelor case, dar… asta e, daca am gresit, am gresit, platesc, legea e lege.

Aveam 108 Km/h. Insist: nu eram in localitate. Imi pare rau ca s-a intamplat asa, imi pare rau pentru momentul de neatentie care a facut sa nu observ semnul de limitare la 50 Km/h. Dar, asum si platesc!„, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

Exit mobile version