Opinia Timisoarei

Fostul inspector scolar general, Marin Popescu va candida la Parlament

TIMISOARA. Marin Popescu, fostul inspector scolar general al judetului Timis, si-a depus o cerere la partidul din care face parte, PDL, de a candida la un post de deputat. Nu s-a stabilit, deocamdata, colegiul pe care acesta ar putea candida.

„Mi-am depus o optiune scrisa la partid, dar acest lucru se va decide pana in 20 sept cand trebuie transmise optiunile si candidaturile din judet, la Bucuresti. Nu am o optiune pentru un anumit colegiu, acest lucru se va stabili in cadrul partidului„, a declarat Marin Popescu care a precizat ca a optat pentru Camera Deputatilor.

Pe de alta parte, fostul inspector sef a declarat ca schimbarea directorilor din unitatile de invatamant din judetul Timis s-a facut exclusiv politic si chiar a dat exemple de directori care au condus unele unitati de invatamant si chiar au avut rezultate bune, insa au fost schimbati.

El a mai declarat ca desi se doreste o buna colaborare intre directorii de scoli si sefii unitatilor administrativ-teritoriale, primarii nu au fost consultati atunci cand au fost numiti directorii.

Exit mobile version