Opinia Timisoarei

A fost prins barbatul care a jefuit magazinul de etnobotanice din Complexul Studentesc. A furat droguri de 2.000 de lei!

TIMISOARA. Cel care  a pradat singurul magazin de etnobotanice din Timisoara in urma cu cateva zile a cazut in mainile politistilor! Barbatul are 41 de ani si este un cunoscut consumator de droguri.  Individul si-a recunoscut …partial fapta.

Oamenii legii il suspectau de cateva zile si au pandit zona in care acesta isi facea veacul. Barbatul e hot de meserie, dar si consumator de etnobotanice.

Avem probe suficiente si destul de bune. L-am retinut ieri pe ordonanta de descindere. L-am prins pe strada, unde statea el de obicei. Am supravegheat zona pana cand a aparut. A opus rezistenta la arestare, dar nu i-a mers. A fost trimis la Parchet cu propunere de arestare preventiva„, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro Emil Andrei, purtator de cuvant Inspectoratul de Politie Timis. Asupra lui, oamenii legii au gasit o parte din drogurile furate.

Barbatul de 41 de ani a intrat duminica noaptea, dupa ora 2.00, in magazinul de vise din campus. L-a amenintat pe vanzator si a furat mai multe pliculete de etnobotanice in valoare de 2.000 de lei. Era client fidel al magazinului. Politistii spun ca a recunoscut, partial, fapta comisa. „A zis ca e posibil sa fi fost el, ca poate a fost drogat„, a mai spus Emil Andrei. Barbatul risca sa stea la inchisoare intre 5 si 20 de ani.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version