Noutati :

Forum agricol la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului. FOTO!

19 februarie, 2015 - 02:35 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: EDUCATIE
0

Peste 100 de fermieri din vestul tarii si specialisti au participat la forumul agricol organizat de Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului “Regele Mihai I”, eveniment intitulat “Clasic si modern in tehnologiile agricole”.


La forum au participat personalitati reprezentative din domeniul agriculturii, astfel incat fermierii sa poata avea acces direct la informatii obiective din multiple domenii, prin rezultate comparative si date stiintifice. Organizatorii intentioneaza ca organizarea unor astfel de evenimente sa devina o constanta in activitatea USAMVB, pentru ca  fermierii sa poata gasi alaturi de specialisti rezolvari concrete la problemele pe care le intampina, cu ajutorul datelor stiintifice. Prin aceste intalniri se incearca sa se construiasca o punte intre beneficiarii directi ai informatiilor obtinuteprin experimente de specialitate si mediul academic. Ajutorul este cu atat mai important cu cat majoritatea fermierilor nu-si pot permite sa experimenteze chiar ei diverse solutii pentru a o descoperii pe cea mai buna si au astfel ocazia sa poata alege in cunostiinta de cauza, cu sprijinul USAMVB.

Pe de alta parte, fermierii care au participat la evenminet s-au declarat incantati de initiativa, gasind ca astfel de intalniri le aduc multiple beneficii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...