Opinia Timisoarei

Fortuna defileaza in Superliga feminina. Echipa din Becicherecu Mic s-a impus la scor si la malul marii

TIMISOARA. 3 din 3 pentru „zeite”. Fortuna Becicherecu Mic face legea in acest sezon in Superliga feminina. Cel putin debutul de campionat este foarte bun, elevele lui Sorin Brindescu nu doar ca au obtinut 3 victorii clare, dar au si etalat un joc foarte convingator, care le plaseaza in cursa pentru a obtine titlul!

CITESTE SI: Politehnica da tonul in Timisoara. Victorie in derby-ul cu Ripensia. Foto 

Dupa 5-0 la Resita cu Banat Girls si 6-0 acasa cu Independenta Baia Mare, Fortuna s-a impus categoric si in etapa a 3-a. Echipa timiseana a castigat in deplasare meciul sustinut cu Selena Constanta, 7-1!. In minutul 23 era deja 4-0, iar la pauza 5-0. In partea secunda, banatencele nu au mai fortat, dar si asa au obtinut o victorie categorica, a treia la rand care urca echipa pe primul loc, cu maximum de puncte, 9, si un golaveraj de invidiat, 18-1.

Adevaratul test, sau daca vretiu testul suprem se va da in etapa viitoare, cand Fortuna va evolua pe teren propriu cu echipa ce a dominat fotbalul feminin romanesc in ultimul deceniu, Olimpia Cluj.

Pana atunci, sa remarcam si jucatoarele care au marcat astazi la malul marii: Laura Rus a inscris de trei ori si are deja 7 goluri in aceasta stagiune, Melisa Sodinca a recidivat cu un gol, dupa reusita din meciul anterior, internationalele Nicoleta Deca si Bianca Ienovan au marcat si ele, la fel ca tanara speranta Clara Rosu.
Fortuna: Pavel – Bistrian, Hategan, Jivan, Heisu, Colesnicenco, Deca, Grigore, Ienovan, Sodinca, Rus.Pe „foaie”: Scurtu, Neacsu, Rosu, Pera, Sucila, Dobai.

Exit mobile version