Opinia Timisoarei

Fortuna Becicherecu Mic viseaza la o noua finala de Cupa. Derby in optimi cu Piros Security Arad

TIMIS. Invinsa de fiecare data in ultimele intalniri cu Piros Security, si aflata in spatele formatiei aradene in campionat, Fortuna Becicherecu Mic spera la o revansa in Cupa Romaniei.

CITESTE SI: Un profesor din Timisoara e consilier al ministrului Educatiei Nationale 

Duelul din optimile Cupei dintre cele doua reprezentante ale vestului in prima liga de fotbal feminin este programat miercuri, la Arad. Cele doua formatii vin dupa rezultate diametral opuse in campionat. Piros Security Arad a trecut cu 2-1 acasa de Universitatea Galati, in timp ce Fortuna a pietrdut cu acelasi scor acasa in fata campioanei din Cluj Napoca, la capatul unei intalniri in care a dominat mare parte din joc.

Ne asteapta un joc de Cupa, un joc pe care imi doresc din tot sufletul sa il castig deoarece acum doi ani, pentru ca anul trecut nu s-a jucat Cupa Romaniei din pricina pandemiei, am jucat finala Cupei si imi doresc sa o jucam din nou, si de data asta sa putem sa luam Cupa Romaniei. Va fi un meci dificil, din punctul meu de vedere, pentru ca este echipa pe care nu am reusit sa o batem nici din postura cu Sorin antrenor(n.r. Sorin Brindescu), nici cu mine, si speram ca miercuri sa spargem gheata si sa invingem la Arad„, spune antrenorul Fortunei, Florin Padurean.

Gruparea aradeana are in lot mai multe jucatoare care in sezoanele precedente au imbracat tricoul Fortunei. Lidia Suvet, Dumitrita Prisacari, Cristina Sucila, Mariana Voinea si Larisa Sirbovan, toate au evoluat in trecut la Fortuna

Se poate spune ca avem un usor ascendent moral in fata Fortunei dupa cele doua victorii din campionat, desi nici un meci nu seamana unul cu altul. Becicherecu Mic este o echipa pe care o respect foarte mult, cu o organizare de joc excelenta si un lot foarte echilibrat. Au dubluri pe post, sunt multe jucatoare in lot si atunci, probabil, vor putea alinia si fete care nu au evoluat cu Clujul in campionat, pe cand noi suntem 12-13 mari si late. Vom face un efort comun, vom incerca sa motivăm fetele din punct de vedere mental, pentru a-si dori cu adevarat calificarea in sferturile Cupei Romaniei”, a declarat pentru colegii de la sportaarad.ro, Dan Cuedan, antrenorul celor de la Piros Security.

Duelul dintre Piros Security Arad si Fortuna Becicherecu Mic este progranata miercuri, de la ora 16.30. Partida il va avea la centru pe Adrian Pal, ajutat la cele doua tuse de Bogdanel Alexandru si George Urs.

Exit mobile version