Opinia Timisoarei

Focuri de arma trase de politisti pentru capturarea unui infractor fugar cautat in toata Europa. Momentul impuscaturilor a fost filmat. Video

Un control de rutina s-a transformat intr-o operatiune de capturare a unui fugar intr-un oras din Banat.

CITESTE SI: Imagini cu tramvaiul nou cuprins de un incendiu la Timisoara. Specialistii Bozankaya verifica de ce a luat foc una dintre baterii 

Politistii din Caransebes aflati in patrulare au vazut pe o strada un barbat intr-o masina stationata. I-au cerut acestuia sa iasa din autoturism si sa le prezinte actul de identitate. In timp ce agentii faceau verificari, brusc, tanarul a rupt-o la fuga.

Politistii au pornit in urmarirea lui si i-au cerut imperativ sa se opreasca. Pentru ca tanarul nu s-a conformat, au scos pistoalele si au tras cateva focuri in aer. Nici asta nu l-a convins.

Un alt agent, aflat in timpul liber, care trecea prin zona, a auzit focurile de arma, apoi l-a vazut pe tanarul ce fugea mancand pamantul, a sarit asupra lui si i-a curmat goana nebuneasca.

Odata imobilizat si verificat, politistii si-au dat seama si de ce a incercat sa scape de ei: era dat in urmarire in toata Europa pentru o serie de furturi de masini din Spania.

Barbatul a fost incatusat si condus la sediul politiei, constatand-se ca pe numele sau era emis un mandat european de arestare. In continuare, barbatul urmeaza să fie prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara, conform procedurilor„, transmit reprezentantii IPJ Caras-Severin.

Exit mobile version