Opinia Timisoarei

Focuri de arma si bataie pe viata si pe moarte intre doua gasti la ruga de Sfantul Ilie in Timis: un politist a ajuns ranit la spital

IECEA MICA. Razboi in toata regula noaptea trecuta la Iecea Mica, unde doua gasti de tineri, infierbantati de alcool, s-au luat la bataie pe strada din fata birtului. Politistii au fost nevoiti sa traga mai multe focuri de arma pentru a potoli spiritele. Unul dintre agenti a fost ranit la o mana si a ajuns la spital.

La Iecea Mica, de Sfantul Ilie este ruga. O grupare de tineri din Biled a venit la petrecere. Oaspetii au dat nas in nas la birtul din localitate cu o trupa din Iecea.

Sticlele s-au golit cu repeziciune, iar sangele s-a pus in miscare.

La scurt timp cele doua tabere, in total 19 oameni, s-au luat la harta si totul a degenerat intr-o bataie ca-n filme.

Cei 3 politisti de la post si un jandarm au fost chemati in ajutor. In inclestare, unul dintre agenti a fost ranit la o mana cu un par.

Oamenii legii au tras 4 focuri de arma in aer cerandu-le combatantilor sa se opreasca. Ostilitatile s-au incheiat cu politistul si unul dintre razboinici la spital pentru ingrijiri medicale.

O ancheta a fost deschisa la Iecea. Tinerii sunt audiati rand pe rand. Sunt cercetati pentru ultraj si tulburarea linistii si ordinii publice.

Exit mobile version