Opinia Timisoarei

Focuri de arma la Timisoara dupa un baiat ce aduce pizza! Ce s-a intamplat?

TIMISOARA. O banala comanda de pizza s-a transformat intr-o adevarata aventura atat pentru cel care a livrat-o, cat si pentru politistii de la Sectia 2 din Timisoara care au comandat-o, miercuri dupa-amiaza.

Cand au ridicat comanda de la tanarul ce adusese pizza, politistilor li s-a parut ca acesta ar putea fi baut, asa ca l-au urmarit de la distanta sa vada ce se intampla dupa plecarea acestuia de la sediul Sectiei 2.

Aveau sa constate ca barbatul se urcase la volanul masinii de livrare si a plecat linistit sa onoreze urmatoarea solicitare.
In acel moment, oamenii legii au pornit dupa el. L-au oprit in trafic si l-au testat. Aparatul etilotest a confirmat banuielile lor.
Tanarul era baut bine.

L-au urcat in masina de politie si l-au dus la spital pentru recoltarea probelor de sange, insa, pe cand il duceau catre sectie, barbatul a sarit in mers si a rupt-o la fuga. Ca sa-l opreasca din goana nebuna, au fost nevoiti sa foloseasca armele din dotare.

Politistii au tras mai multe focuri de avertisment pentru a-l determina sa stea locului.

Politistii  Sectiei 2 Timisoara au depistat un barbat de 38 de ani, in timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenta bauturilor alcoolice. In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat valoare de 1,31 mg/litru alcool pur in aerul expirat. Soferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, iar ulterior recoltarii probelor biologice, in timp ce barbatul era condus la sectia de politie pentru audieri, la intersectia strazilor Martir Marius Ciopec cu Martir Marius Stanciu, barbatul a parasit autoturismul, iar pentru prinderea acestuia, politistii au folosit armamentul din dotare. Pe numele sau a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice” a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Ancuta Morariu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

FOTO: Arhiva

Exit mobile version