Opinia Timisoarei

Foc de arma tras pe strada de politisti, la Timisoara, dupa un sofer care a fugit de agenti. Urmarire ca-n filme. Video

TIMISOARA. Alerta la Timisoara, dupa ce un sofer a fugit dintr-un filtru al Politiei. Agentii au folosit armele din dotare si au tras foc de avertisment in aer ca sa-l opreasca pe fugar, dar in zadar.

CITESTE SI: Barbat filmat cand ameninta cu un pistol si un cutit soferii in trafic la Timisoara. Video 

Totul a inceput miercuri dupa-amiaza, pe bulevardul Simion Barnutiu, in apropiere de un supermarket, unde politistii voiau sa faca un control de rutina si sa verifice conducatori auto, documente si masini.

La un moment dat, au tras pe dreapta un sofer de etnie roma, aflat la volanul unui Mercedes. In timp ce ii controlau documentele, politistii au aflat ca pe numele lui era emis un mandat de arestare.
Pe cand se intorceau la masina sa-l incatuseze, soferul s-a prins ca ceva este in neregula, a calcat pedala de acceleratie si dus a fost. Agentii aflati in filtru au pornit in urmarirea fugarului si chiar au tras un foc de avertisment in plan vertical ca sa-l opreasca, dar degeaba.

Momentul a fost filmat!

Conducatorul auto si-a continuat goana nebuneasca spre Piata Badea Cartan si mai apoi spre Gara de Est, intrand pe strada Lorena. Echipajul care il urmarea a descoperit in cele din urma masina parcata in curtea unei familii de romi.

Soferul, insa, e de negasit.

Oamenii legii au cerut ajutorul colegilor lor, astfel ca mai multi politisti au impanzit zona si fac cercetari pentru a-l gasi pe soferul fugar.

Mercedesul pe care l-a ‘abandonat’ in curte a ramas fara numere de inmatriculare.

Politiştii Sectiei 1 Timisoara, au oprit pe bulevardul Take Ionescu, din Timisoara un autoturism condus de catre un barbat în vârsta de 35 de ani. In timp ce politistii procedau la verificarea conducatorului auto în bazele de date, acesta a demarat în tromba. Intrucât, barbatul nu a raspuns la somatiile politistiilor de a opri autoturismul, acestia au pornit in urmarirea conducatorului auto, unul dintre politisti executand un foc de avertisment in plan vertical, cu arma din dotare, pe strada Simion Barnutiu. In urma folosirii armamentului nu a rezultat ranirea vreunei persoane.
Barbatul si-a continuat deplasarea, iar pe strada Lorena ar fi intrat cu autoturismul in curtea unui imobil. Politistii efectueaza in continuare verificari in vederea depistarii conducatorului auto si luarea masurilor legale ce se impun„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

UPDATE: Soferul fugar nu a fost inca prins, la aproape 24 de ore de la momentul in care politistii au pornit in urmarirea lui.

Exit mobile version