Opinia Timisoarei

Foarfeca sau Ghilotina, operatiune lansata, in premiera, la Timisoara!

TIMISOARA. Primarul Nicolae Robu ameninta: va demara campania Foarfeca si Ghilotina, in Timisoara. Mai mult decat atat, el a dat dispozitii viceprimarului Farkas Imre sa ia atitudine si sa intervina in forta.

CITESTE SI: Ultima veste despre noul pasaj ce va fi facut pe sub calea ferata la Timisoara, in zona Solventul! Uimitor cat de lat si cat de lung va fi

Robu a spus ca nu va mai tolera cablurile in Timisoara si i-a oferit autonomie viceprimarului Farkas Imre pentru a se ocupa de acest domeniu. Mai mult, Robu ameninta cablistii ca le taie cablurile, daca nu se conformeaza si baga in subteran firele ce atarna pe stalpii din oras.

CITESTE SI: ATENTIE! Cad cablurile de pe stalpi, in Timisoara! FOTO!

Vom ajunge la campania ‘Foarfeca sau Ghilotina’. Am mai facut asta, vom face in continuare, deja am dat dispozitii in acest sens. Am dat autonomie viceprimarului Farkas Imre. Daca el va reusi sa convinga la interventie in forta, foarte bine, nu dorim sa ajungem la asa ceva„, a declarat Robu.

CITESTE SI: Vom avea un NOU POD peste Bega, la Timisoara, cu o infatisare unica! Vienezii au facut planul. Cand incepe constructia? 

In urma cu doi ani, in 2014, Nicolae Robu a dat dispozitie, inaintea inaugurarii pasajului Michelangelo ca muncitorii sa taie cablurile ramase pe stalpi. In urma acestei actiuni, intregul Complex Studentesc a ramas fara cablu TV si internet.

CITESTE SI: ALERTA! Se taie internetul in cartiere din Timisoara!

Exit mobile version