Opinia Timisoarei

Florin Salam a castigat un milion de euro in trei zile la ruleta

Manelistul Salam a avut parte de trei zile de gratie, in care a usurat conturile a trei dintre cele mai importante cazinouri din Bucuresti de 1 milion de euro, bani castigati exclusiv la ruleta. Din acesti bani Florin Salam si-a facut un cadou special, o masina de lux, si a platit toate datoriile pe care le avea la camatari.

Florin Salam este recunoscut in lumea de noapte a Capitalei ca un inrait jucator de cazinou. Acest viciu i-a adus numai necazuri manelistului, care, desi castiga sume importante din cantarile pe care le are, s-a inglodat in datorii la camatari din cauza ruletei, a pokerului sau a zarurilor. In urma cu ceva timp, insa, tot ghinionul s-a spart pentru Salam, care a dat lovitura si a castigat in jur de 1 milion de euro!

Au fost trei zile nebune, in care, simtindu-se in vana, cantaretul a „dat iama” in trei cazinouri importante din Bucuresti, de unde a plecat cu sume considerabile. Cel mai mult a castigat la ruleta, in cazinoul Hotelului Marriott, iar cand a tras linie a vazut ca a ramas cu aproape un milion de euro.

Dupa euforia de moment, manelistul s-a gandit ca ar fi nimerit sa-si faca un cadou, astfel ca si-a cumparat un superb Audi R8 Spyder, pe care a platit pe loc 170.000 de euro. Apoi a trecut la probleme stringente si si-a achitat datoriile de cateva sute de mii de euro pe care le avea la mai multi camatari din oras.

Credincios din fire, Florin Salam a vazut in acest castig important un semn divin, prin care i se transmitea ca trebuie sa inceteze cu jocurile de noroc, mai ales ca a scapat de toate problemele care nu-l mai lasau sa doarma linistit.
Din acel moment, el nu a mai calcat pragul niciunui cazinou, promitand apropiatilor ca se va face baiat cuminte. Ramane de vazut daca isi va infrange definitiv acest viciu.

Exit mobile version