Opinia Timisoarei

Florin Marin nu mai este dorit pe banca lui ACS Poli. DEBARCAREA, singura varianta

TIMISOARA. Inca de la inceput, venirea lui Florin Marin nu a fost vazuta cu ochi buni de catre suporterii ACS Poli. Acesta a fost contestat inca din prima zi… insa dupa cateva rezultate bune, inclusiv o victorie cu FCSB a schimbat optica celor care tin cu ACS Poli.

Nu pentru mult timp insa… echipa a ajuns in play-out, si chiar daca pe Dan Paltinisanu s-au perindat o gramada de jucatori, rezultatele au intarziat sa apara. Mai mult, in acest moment, ACS Poli se afla pe un nedorit loc retrogrdabil, dupa esecul de ieri de la Craiova. Chiar Asociatia Suporterilor Poli Timisoara a emis un comunicat in care se cerea demiterea tehnicianului. Si Nicolae Robu a spus ca, daca formatia sa de suflet nu va avea rezultate, demiterea pare un pas firesc.

Marin declara la mijlocul saptamanii trecute ca nu pleaca la greu, dar iata ca drumul lui se pare ca s-a incheiat dupa meciul din Banie.

Asociatia Suporterilor Poli Timisoara a anuntat in aceasta dimineata ca Florin Marin a fost demis. Televiziunile de sport au confirmat in emisiunile din aceasta dimineata informatia, chiar daca cei din conducerea clubului refuza sa sufle vreo vorba.

Nici tehnicianul, nici managerul Daniel Stanciu nu au putut fi contactati pana la aceasta ora, pentru a-si exprima punctul de vedere.

Cosmin Contra declara saptamana trecuta ca in caz de nevoie va prelua echipa, dar doar sa o salveze de la retrogradare, antrenorul timisorean vorbind despre un contract pana in vara.

Exit mobile version