Opinia Timisoarei

Florin Citu despre schimbarea prefectilor si subprefectilor USRPLUS: Analizam aceasta oportunitate. Cand Dragnea si-a dat jos propriul guvern, ministrii au demisionat, nu s-au votat pe ei sa se dea jos din guvern. Se pare ca la PSD a fost mai multa onoare

TIMISOARA. Premierul Florin Citu a declarat, sambata, la Timisoara, ca nu da inapoi la orice obstacol si ca este decis sa faca reforme pentru romani. Citu a transmis ca analizeaza oportunitatea de a schimba prefectii si subprefectii de la USR PLUS si a subliniat ca cei de la PSD au avut mai multa onoare decat cei de la USR PLUS, deoarece au demisionat din guvern atunci cand au decis sa depuna motiune de cenzura impotriva popriului executiv.

Am intrat in aceasta guvernare si am spus foarte clar ca voi face reforme si investitii. Eu ma tin de cuvant. Mesajul meu este clar pentru toti romanii. La fiecare obstacol care apare eu nu dau inapoi, eu spun ca fac reforme si ramn sa fac reforme. Iar cei care nu facreforme alaturi de mine mai si pleaca cateodata. Le-am spus romanilor de fiecare data ca aceasta guvernare va avea rezultate, dar va reforma Romania”, a declarat Florin Citu, la Timisoara.

Catu a mai declarat ca a fi liberal este ”ceva special”.

Al doilea mesaj a fost despre Romania liberala. Aceasta este o stare de spirit si de aceea ne urasc pe noi socialistii, pentru ca nu ai cum sa distrugi o stare de spirit, nu ai ce sa ii faci. Nu poti sa legiferezi impotriva ei. A fi liberal este ceva special. Proprietatea privata este sfanta, iar intreprinzatorii sunt eroi. Libertatea individuala, libertatile economice, toate acestea fac Romania liberala. Iar motiunea si programul de guvernare au rolul de a arata cum facem Romania liberala”, a declarat Citu.

Intrebat daca urmeaza sa schimbe prefectii si subprefectii, Florin Citu a declarat ca analizeaza aceasta oportunitate.

Analizam aceasta oportunitate. Eu vorbesc de onoare. Cred ca atunci cand te intorci impotriva propriului guvern, impotriva propriei persoane, pentru ca inca sunt membrii in guvern, ceea ce e un lucru bizar. Repet, ministrii cand Dragnea si-a dat jos propriul guvern, ministrii au demisionat, deci nu s-au votat pe ei sa se dea jos din guvern. Se pare ca la PSD a fost mai multa onoare. Eu fac apel la onoare. Asteptam sa vedem. Mesajul este pentru toti cei numiti de USR pentru ca sunt prefecti, subprefecti, presedinti de companii, agentii etc. Dar vedem… cred ca atunci cand iei o astfel de decizie inseamna ca nu ai incredere in proprii oameni. Eu nu am spus ca nu au facut o treaba buna, unii dintre ei nu au facut o treaba buna”, a declarat Citu.

Exit mobile version