Opinia Timisoarei

Florin Chilian face praf Vocea Romaniei! Afla ce spune despre Smiley, Marius Moga, Horia Brenciu si Loredana!

Florin Chilian nu se poate abtine si ironizeaza emisiunea Vocea Romaniei, criticandu-i concurentii! Chilian a scris pe pagina sa de Facebook ca Smiley si Moga sunt de la pacanale, iar Brenciu e un muzician. In viziunea lui, Loredana este singura vedeta!

Artistul este de parere ca doi dintre antrenorii de la concurs nu au nicio legatura cu muzica, pe cand adevarata valoare a fost Loredana, diva Romaniei. De asemenea, el crede ca toti cei care au fost concurenti si-au blocat viitorul.

„M-am uitat acum prima data la astia de au inventat manelele si vrajitoarele si stirile de la ora 5 cu copii facuti bucati de imbecili pentru care acestia deveneau cadavre… Da ma, la Pro-TV… Am vazut asa: Loredana – Diva inamorata – singura vedeta a Romaniei care a sustinut cu vocea si talentul ei toata emisia. Am mai vazut un muzician: Horia Brenciu si am mai vazut doi baieti de la pacanele sau ce… va ca numai de muzica nu-s buni. Erau ocupati cu onomatopeele ca de cantat e greu. Despre concurenti nu spun nimic pentru ca din nefericire si-au blocat viitorul muzical si poate nu numai in urmatorii 5 ani pentru ca ce-au semnat ei acolo e de catafalc, basca, au semnat cu ceva de muzica (o casa de productie) care nu prea exista…”, a postat Florin Chilian pe pagina lui personala de Facebook.

Exit mobile version