Opinia Timisoarei

Flavius Boncea, purtatorul de cuvant al Primariei Timisoara, batut in centrul orasului in miez de noapte

UPDATE! Flavius Boncea este internat la Clinica de Chirurgie Cranio-Maxilo-Faciala! A primit un pumn in gura! Nu i s-a furat nimic.

Purtatorul de cuvant al Primariei Timisoara este internat la Clinica de Chirurgie Cranio-Maxilo-Faciala a Spitalului Municipal Timisoara.

Pacientul este internat in Clinica de Chirurgie Maxilo-Faciala, afirmativ, victima a unei heteroagresiuni, e in stare buna, sub tratament si investigatii„, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro Ramona Gadea, purtator de cuvant Spitalul Municipal Timisoara.  Aceasta a adaugat ca, deocamdata, nu se poate aprecia de cate zile de ingrijiri medicale va avea nevoie Flavius Boncea, dar ca are mandibula fracturata.

Reprezentantii IPJ spun ca mai multi prieteni de-ai lui vor fi audiati la Sectia 2 de politie pentru a afla mai multe detalii legate de ce s-a intamplat noaptea trecuta.

„Mai multe cunostinte ale persoanei in cauza au mers la Sectia 2 sa ne spuna ca aseara a fost agresat. Ii audiem pe prietenii lui, dupa care o sa mergem la el la spital, sa vedem daca poate vorbi, sa ne dea mai multe informatii”, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro Emil Andrei, purtator de cuvant Inspectoratul de Politie.

Oamenii legii spun ca Flavius Boncea ar fi mers impreuna cu un prieten in Complexul Studentesc sa manance, iar apoi s-ar fi indreptat singur catre casa.

In fata blocului a fost agresat de doua persoane, care i-au cerut mai intai doua tigari.

Daca ranile suferite necesita ingrijiri medicale de peste 20 de zile, atunci fapta se incadreaza la vatamare corporala„, a mai spus Emil Andrei, purtator de cuvant IPJ Timis.

Pe baza descrierilor pe care Flavius Boncea le va face, politistii timisoreni vor incerca sa dea de urma atacatorilor.

____________________________________________________________________________________________

TIMISOARA. Incident grav pe un bulevard din centrul Timisoarei. Purtatorul de cuvant al primariei, Flavius Boncea, a fost atacat de niste indivizi care i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii.  Informatia a fost confirmata de Inspectoratul de Politie Timis.

Purtatorul de cuvant al IPJ Timis a precizat ca nu a fost inca depusa o plangere la Sectia 2, pe raza careia se afla bulevardul Vasile Parvan unde s-ar fi petrecut altercatia, dar ca un prieten al lui Flavius Boncea i-a informat ca o va face in cursul acestei zile, dupa ce-si va scoate un certificat medico-legal.

Deocamdata, la Sectia 2 de politie nu s-a depus niciun act. Un cunoscut de-al lui a fost si a anuntat la sectie. Urmeaza sa isi scoata certificat medico-legal si in functie de numarul de ingrijiri medicale se va cauta incadrarea juridica a faptei. A fost batut pe bulevardul Vasile Parvan„, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie, Andreea Cinteza.

Flavius Boncea nu a putut fi contactat pentru a oferi mai multe informatii legate de acest incident petrecut noaptea trecuta.

Exit mobile version