Opinia Timisoarei

Flavius Biea, invingator prin KO! Vezi pe cine a invins in ”Noaptea Campionilor – Bombardament in arena”

Gala profesionista tinuta vineri seara in Circul Globus a fost un succes total pentru sportivii romani. Toti cei 6 tricolori care au urcat in ring au obtinut victorii.

Printre ei si timisoreanul Flavis Biea, care l-a invins prin KO pe maghiarul Ferenc Hafner (40 de ani), care l-a inlocuit pe ultima suta de metri pe rusul Roman Seliverstov pe fight-card-ul competitiei.

Meciul dintre roman si maghiar a fost programat pentru 8 reprize, dar in repriza a treia s-a terminat. Atunci, timisoreanul l-a trimis pe experimentatul Hafner la podea, dupa o lovitura bine plasata la ficat, iar adversarul nu a mai putut continua lupta. Astfel, Biea obtine a 11-a victorie din circuitul profesionist, din 11 posibile si 4 prin KO!

In gala de la Circul Globus, boxerul roman Viorel Simion si-a aparat cu succes centura IBF Inter-Continental la categoria pana, dupa ce l-a invins la puncte, dupa 12 reprize pe spaniolul Andoni Gago. Si ”greul” Bogdan Dinu a avut o seara buna, si a incheiat conturile dupa patru runde cu georgianul Davit Gorghiladze si are 16 victorii din 16 meciuri (12 KO).

Exit mobile version