Opinia Timisoarei

Flagrant pe traseul drogurilor intre Timisoara si Oltenia. Traficanti prinsi cu cocaina de 150.000 de euro. Foto

TIMISOARA. Operatiune a procurorilor DIICOT Timisoara in Oltenia. Acestia au organizat un flagrant tocmai la Craiova, pentru a nimici o retea de traficanti de droguri.

CITESTE SI: Cisterna burdusita cu tigari de contrabanda, capturata intr-o operatiune fulger langa Timisoara. Cat valoreaza transportul fabulos al unor traficanti sarbi. Foto si video 

4 tineri, toti din Bailesti au fost prinsi pe cand incercau sa vanda 1 kilogram de cocaina. Acestia aprovizionau cu stupefiante piata din Craiova si din alte cateva orase din Oltenia si incercau sa patrunda si pe cea din Timisoara.

Informatii pretioase au ajuns la anchetatori, care au decis sa actioneze.

Cei patru indivizi au fost inconjurati de politisti si procurori in timpul tranzactiei, la Craiova, intr-un hotel de la marginea orasului.

Tinerii au fost retinuti si adusi la audieri la sediul DIICOT Timisoara. Vor fi cercetati pentru trafic de droguri de mare risc.

Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca marfa sa provina din incarcatura de o tona de cocaina care s-a revarsat in Marea Neagra in urma cu cateva luni si a ajuns pe Litoralul romanesc.

Exit mobile version