Opinia Timisoarei

Flagrant esuat la Primaria Timisoara? Afla aici ce s-a intamplat!

Scurgerile de informatii din zona serviciilor secrete locale au provocat, nu cu mult timp in urma, esuarea unui flagrant pus la punct pana in cele mai mici detalii. Dupa un lung sir de filaje si interceptari telefonice, a venit si momentul in care protagonistii actului de coruptie urmau sa cada in plasa anchetatorilor.

Dispozitivul de lucratori a fost instalat in zona in care urma sa aiba loc cumpararea de influenta, adica Primaria Timisoara, mai exact in cadrul directiei de drumuri, si se astepta doar sosirea cumparatorului, un influent om de afaceri, pentru a se bifa succesul primei operatiuni anticoruptie din palatul administratiei locale.

La ora stabilita, omul de afaceri si-a parcat jeep-ul in apropierea Palatului Telefoanelor, a insfacat geanta cu bani si a pornit catre intrarea din spate a Primariei. A intrat in cladire si, dupa cateva secunde, s-a rasucit brusc si a parasit holul institutiei, grabindu-se catre masina cu care a demarat in tromba.

Inca nu se cunoaste modul in care a fost avertizat asupra pericolului de a fi prins in timp ce si-ar fi aranjat castigarea unei licitatii, insa se presupune ca o parte din valiza cu bani ar fi fost virata, indubitabil, intr-un cont secret al salvatorului cu epoleti…

___________________________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version