Opinia Timisoarei

„Flacara democratiei”, aprinsa de Basescu la Cluj, a fost aruncata in Dunare la Orsova!

Se ascute lupta in campania electorala. „Flacara democratiei”, aprinsa in urma cu o saptamana la Cluj, de presedintele suspendat Traian Basescu, a fost aruncata in Dunare, la Orsova, de un reprezentant al administratiei locale.

Seful Politiei Orsova, comisar Marian Cherescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca duminica dimineata, in jurul orei 10.30, Politia a fost sesizata de un tanar ca in timp ce transporta „Flacara democratiei” prin Orsova, impreuna cu alti sase tineri, „a fost intampinat de un reprezentant al administratiei locale, care fara explicatii si fara motiv a aruncat torta intr-un canal al Dunarii„.

Seful Politiei Orsova a precizat ca pe numele respectivului reprezentant al administratiei locale a fost depusa o plangere penala, iar Politia face cercetari, urmand sa fie facuta incadrarea faptei. In 14 iulie, la finalul mitingului PDL de la Cluj-Napoca, presedintele suspendat Traian Basescu a aprins o flacara, pe care a numit-o „flacara democratiei”, spunand ca spera ca aceasta sa arda pana in 29 iulie si ca va fi purtata prin tara de tineri de dreapta.

Exit mobile version