Opinia Timisoarei

Fiul milionarului Georgica Cornu, elev la Liceul Lenau din Timisoara, filmat cum isi bate colegii de scoala. VIDEO!

TIMISOARA. Andrei Cornu, copilul cel mic al milionarului timisorean Georgica Cornu, cunoscut ca si Regele asfaltului din Banat, a fost filmat pe cand isi batea colegii de clasa.

Baiatul este elev la Liceul Teoretic Nikolas Lenau din Timisoara. Se vede foarte clar cum, in gluma, Andrei ia un bat si loveste peste fund un coleg de clasa. Culmea, copilul sta sa ia bataie.

Mai mult decat atat, pe contul sau de Facebook, Andrei Cornu se lauda cu isprava facuta. El a postat filmuletul in care isi loveste peste fund colegul, iar alaturi a scris: „Cred ca nu a mai stat pe fund o saptamana”. Au urmat zeci de Like-uri si comentarii.

Tanarul este foarte popular in scoala, dar si pe reteaua de socializare. Are o sumedenie de prieteni si posteaza foarte des tot felul de imagini. Zilnic isi da check-in-uri in localurile in care merge impreuna cu prietenii. [Codul saptamanii 7-13 ianuarie: 701]

Ce spune directorul scolii!

Directoarea Liceului Lenau, Elena Wolf, spune ca nu tolereaza un asemenea comportament.

„Elevul este in clasa a VI-a. Am vazut videoclipul si, din cate imi dau seama, este vorba despre o actiune organizata. Copilul sta si asteapta sa fie lovit cu lantetul peste fund, dupa ce-l intreaba pe cel care inregistreaza daca a inceput filmarea. Chiar si asa, nu putem tolera un astfel de comportament. Noi monitorizam actiunile violente din scoala, dar despre aceasta aflu pentru prima data. Filmarile sunt interzise, ce sa mai vorbim de acest tip de joc. Actiunea a fost facuta in grup. Vom cerceta sa vedem exact ce s-a intamplat“, a spus pentru opiniatimisoarei.ro Elena Wolf, directoarea Liceului „N. Lenau“ din Timisoara.

Ea a precizat ca a luat legatura cu psihologul scolar in vederea consilierii elevilor. „Consiliul clasei va hotari ce sanctiune se va lua“, a adaugat directoarea unitatii de invatamant.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version