Opinia Timisoarei

Fiul judecatoarei de la Curtea de Apel, Maria Lapadat, Alexandru s-a sinucis! El a fost gasit spanzurat in curtea casei din Freidorf

Alexandru Lapadat

TIMISOARA. Descoperire socanta pentru familia judecatoarei de la Curtea de Apel Timisoara, Maria Lapadat. Fiul ei, de 19 ani, elev la Liceul Lenau s-a spanzurat ieri. Nimeni nu-si explica din ce cauza a facut acest gest, mai ales ca tanarul era un tip plin de viata. Tanarul nu a lasat niciun bilet in care sa-si explice gestul.

Alexandru Lapadat era unul dintre elevii de succes ai Liceului „Nikolaus Lenau”, participand activ alaturi de colegii sai la multe manifestari culturale si caritabile. Tanarul era in clasa a XII-a si visa la o cariera ca si cea a mamei sale. Pentru asta s-a implicat in mai multe actiuni ca voluntar: a facut parte din echipa de organizare a „Pietei de Craciun”, actiune de caritate organizata de Liceul „Nikolaus Lenau”, a fost membru al Consiliului Local al Tinerilor Timisoara si membru al forumului minoritatii germane. A facut parte din Asociatia „Tineri pentru tineri”, care se ocupa de organizarea de festivaluri culturale pentru tineri, a fost organizator al festivalului national de teatru „T4T”, editia aprilie 2009, si a facut parte din echipa unei actiuni de caritate organizata de clubul Rotary.

Era un pasionat al fotbalului, facand parte din mai multe loturi ale Clubului Sportiv Scolar Timisoara, unde a fost legitimat in perioada 1999-2005.

Exit mobile version