Opinia Timisoarei

Iancu anunta ca Poli poate sa se distruga! „In aceste conditii ne este imposibil sa incepem campionatul. Vom cere insolventa clubului”

Iancu anunta ca Poli poate sa se distruga! „In aceste conditii ne este imposibil sa incepem campionatul”

Marian Iancu anunta ca participarea alb-violetilor in campionatul ligii secunde e incert, datorită actiunii Fiscului. „In aceste conditii vom cere insolventa clubului. Ne este imposibil sa incepem campionatul. Este o problema de rea vointa si de prostie. Clubul nu poate face transferuri, nu poate intra în competitie, ii e blocata activitatea, pentru ca niste bezmetici au spus ca fotbalistii sunt muncitori la o uzină si nu sunt platiti pe conventii civile. Asa e in toata tara. Toti fotbalistii au conventii civile. Daca ar fi legal acest proces nicio echipa din fotbalul romanesc nu ar incepe campionatul”, a declarat Marian iancu la sport.ro

________________________________________________________________________________________

Inca nu a inceput sezonul in liga a doua iar problemele la clubul de pe Bega continua sa dea batai de cap sefilor de la Poli. Ultima: Fiscul timisean ii imputa lui Marian Iancu numai putin de 23 de milioane de euro. Motivul: angajarea fotbalistilor pe conventii civile de prestari servicii si nu pe contracte individuale de munca.

Luni seara, finantatorul de la Timisoara s-a dezlantuit din nou la adresa finantistilor locali.

Fiscul de pe plan local, niste bezmetici, continua sa-mi spuna lucrul asta, ca nu sunt fotbalisti, ci oameni care trebuiesc incadrati in campul muncii. Ei nu inteleg ca, pe baza legii sportului si a codului fiscal, sunt platiti pe conventiilor civile. Iese la iveala ca un dusman mai mare decat FRF e Fiscul din Timisoara care nu cred ca e de capul lui ci e condus de undeva din afara. Mai devreme sau mai tarziu va iesi la iveala cine vrea sa desfiinteze clubul. Clubul nu poate face transferuri, nu poate intra in competitie, ii e blocata activitatea, pentru ca niste bezmetici au spus ca fotbalistii sunt muncitori la o uzina si nu sunt platiti pe conventii civile. Asa e in toata tara. Toti fotbalistii au conventii civile. M-am cam saturat de dobitocenia lor, de interesele lor meschine. Nici nu stiu ce se va intampla cu clubul asta. L-au mai distrusl in 2001, il distrug si acum. Le-am zis celor care vor sa investeasca sa fuga de Timisoara. Ce se intampla aici n-a existat nicaieri si nu va exista in Romania” a tunat Iancu luni seara la Analog TV.

In aceste conditii e incerta chiar si participarea Politehnicii Timisoara la startul viitoarei editii a ligii secunde. Citeste mai multe pe www.fortaviola.ro!

Exit mobile version