Opinia Timisoarei

Fiscul ia darul de la nunta. Amenzi de pana la 5.000 de lei pentru tinerii casatoriti

ANAF a inceput sa trimita tinerilor casatoriti solicitari ca acestia sa declare, intr-un formular, ce relatii economice au avut, in contextul casatoriei civile si religioase, cu PFA, firme si altele, care le-au furnizat servicii.

CITESTE SI: Parcare cu 600 de locuri si un spital cu 7 etaje se vor construi in centru, la Timisoara. Ultimul anunt surpriza 

Fiscul solicita nume de persoane/firme, numere de telefon, adrese si intermediari. Amenda pentru nerespectarea solicitarii Fiscului este de 2.000-5.000 de lei, relateaza profit.ro.

“Va solicitam informatii despre persoane fizice/intreprinderi Individuale, Persoane Fizice Autorizate, intreprinderi Familiale/ Societati Comerciale/ alte forme de organizare privind raporturile econoimice sau juridice pe care le-ati avut cu ocazia evenimentelor prijeluite de celebrarea casatoriei civile si religioase”, este solicitarea ANAF din documentele trimise celor proaspat casatoriti.

CITESTE SI: Iti lasa gura apa. Carnati deliciosi, pe saturate, intr-un festival stropit din plin cu vin, aproape de Timisoara. Foto 

Acestora li se cer nume si date de contact ale persoanelor si firmelor care le-au oferit servicii de fotografie sau filmare, formatiilor sau persoanelor care s-au ocupat cu muzica si ale restaurantului unde a avut loc nunta si li se aminteste ca declaratiile sunt date “sub sanctiunea faptei de fals in declaratii, prevazuta de art 326 din Codul Penal”.

Exit mobile version