Opinia Timisoarei

Firma de salubritate Brantner, acuzata de consilierul local Roxana Iliescu de furt de apa din hidrantii stradali din Timisoara. Aquatim a notificat compania. Video

TIMISOARA. O masina a firmei care se ocupa de salubrizarea din Timisoara, Brantner, a fost filmata in timp ce alimenta cu apa de la un hidrant stradal, fara sa aiba un contract cu compania Aquatim pentru acest serviciu.

Consilierul local Roxana Iliescu a postat un clip video in care se poate observa cum utilajul care spala strazile isi umple cisterna cu apa de la un astfel de hidrant.

Firma de salubrizare Brantner fura apa cu care spala anemic strazile din Timisoara, din hidrantii stradali!
De ce? Simplu! Daca s-ar fi prezentat la punctele din care au voie sa alimenteze masinile cu apa, cantitatile folosite ar fi fost usor de identificat (ceea ce nu-i avantajeaza deloc, pentru ca ei mai mult mimeaza spalatul in loc sa faca o treaba serioasa) si-n plus, ar trebui sa mai si plateasca apa folosita la Aquatim!”, a scris pe pagina sa de socializare Roxana Iliescu.

Marti, in 19 aprilie, compania Aquatim a si transmis o notificare catre societatea de salubrizare, in care a precizat inclusiv faptul ca va emite o factura pentru apa consumata din hridrant.

Va notificam ca masini ale d-voastra (ex. B 20 BSE) se alimenteaza cu apa din reteaua publica de la hidranti stradali (accesul la hidrantii stradali il are doar proprietarul si Pompierii, nicidecum firmele din Timisoara), fara a avea un contract in acest sens. Solicitam a va prezenta de urgenta la sediul societatii noastre pentru a clarifica situatia neplacuta in care s-a ajuns.

Precizam faptul ca ati fost instiintati ca livrarea aoei se poate face la anumite puncte de unde se pot alimenta masinile firmei d-voastra.

Drept urmare, va instiintam ca luna aceasta vom emite si o factura de 1.000 mc apa”, a transmis Aquatim catre compania de salubritate„, se arata in notificarea transmisa de Aquatim.

Va reamintim, Primaria Timisoara anunta, la inceputul anului, ca in 2022 va da cu 8 milioane de lei in plus fata de anul trecut firmei Brantner, pentru a creste calitatea serviciilor.

 

Exit mobile version