Opinia Timisoarei

Finul lui Ioan Cojocari vrea sa desfiinteze Telpark-ul?

Claudiu Butuza

Desi este an preelectoral, iar pretendentii la demnitatile publice incep sa se adune pe la sediile partidelor, demisionand strategic de la locurile de munca, candidatul constant al Uniunii Pensionarilor si Solidaritatii Sociale la Primaria Timisoara, Claudiu Butuza, procedeaza taman pe dos.

Potentialul contracandidat al primarului Gheorghe Ciuhandu nu numai ca nu s-a suspendat din calitatea de avocat detinuta in Baroul Timis, ci chiar intentioneaza sa-si mareasca volumul de lucru cu justitiabilii. Prima masura luata in perspectiva dezvoltarii activitatii prin salile de judecata a fost lansarea pe internet a anuntului ca angajeaza secretara. Mirajul unui job pe langa un avocat-politician a atras candidaturile ca un magnet, pana in prezent depunandu-si cv-ul online peste 750 de fete.

Observatorii vietii publice spun ca finul secretarului Ioan Cojocari intentioneaza sa-si ia la cabinet o diva capabila sa-i rezolve agenda zilnica, in conditiile in care alegerile bat la usa, iar electoratul trebuie sa afle oferta candidatului pensionarilor, care promite ca, daca va fi ales primar, Telpark-ul va deveni o banala amintire…

_______________________________________________________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version