Opinia Timisoarei

Filmat pe cand ‘fila’ autoturismele parcate si incerca portierele. Spargator de masini prins cu ajutorul camerelor de supraveghere, la Timisoara. Video

TIMISOARA. Atac oprit la timp de politistii locali la Timisoara. A fost capturat, luni dupa amiaza, un hot care incerca sa mai dea o lovitura=.

CITESTE SI: S-a ‘scuturat’ alcooltestul. Sofer cu 1,26 la mie, prins la volan de politistii din Timis 

La intersectia strazilor Odobescu si Grofsoreanu, din zona Sinaia, individul se plimba cand pe strada, cand pe trotuare si se uita in masinile parcate sa vada daca in interior exista ceva bun de furat, lasat la indemana.

Individul chiar a incercat portierele catorva dintre autoturisme. Atacatorul nu s-a gandit vreun moment ca este observat de cineva.

Politistii locali i-au urmarit fiecare pas cu ajutorul camerelor de supraveghere, iar in zona a fost trimis un echipaj, care l-a si retinut.

 

Agentii aveau sa descopere ca tanarul de 24 de ani este din Gottlob, iar pe numele lui exista un mandat de arestare preventiva pentru furt. Hotul a fost predat politistilor de la Sectia 2 pentru continuarea cercetarilor.

Exit mobile version