Opinia Timisoarei

Fie omu’ cat de mic, dupa masa doarme-un pic. Imaginea zilei de pe un santier din Timisoara

TIMISOARA. O fotografie ce infatiseaza trei muncitori dormind pe un santier, intr-un cartier din Timisoara, a devenit virala.

CITESTE SI: Impodobite cu flori, crengute si panglici tricolore, au pornit vaporasele pe Bega in plimbarile gratuite de Ziua Timisoarei. Foto si video 

Aflati in pauza de pranz, e pare, si doborati de caldura, pe strada Teiului, aproape de Gheorghe Lazar, lucratorii trag un pui de somn direct pe asfalt. Momentul ar fi fost surprins joi, in jurul orei 13.00.

Trei bravi luptători din Ordinul Dezvoltării în Forță căzuți la datorie în bătălia de pe Strada Teiului, în apropiere de Gheorghe Lazăr. Întru veșnica lor pomenire, constructorul a anunțat că va abandona un morman de moloz în colțul blocului, iar Primăria lui Nicolae Robu va include obiectivul în circuitul turistic al orașului.

Acum vă rugăm să păstrați liniștea, să le fie odihna ușoară! Mă refer și la voi, ăia cu Zilele Orașului.

Distribuiți mai departe pentru ca sacrificiul lor să nu treacă neobservat. Vor rămâne veșnic în memoria noastră„, a notat pe Facebook, alaturi de fotografie, timisoreanul care i-a surprins pe lucratori in timp ce se odihneau.

Imaginea a nascut o multime de reactii. Unii timisoreni au sustinut ca acestia au dreptul sa faca ce vor in pauza de munca, in vreme ce altii s-au aratat revoltati, facand trimitere la faptul ca, in general, pe santierele din Timisoara sunt putini cei care muncesc, iar termenele de finalizare sunt mai mereu depasite.

Exit mobile version