Opinia Timisoarei

Fie gerul cat de ger, Sindia Vlaia nu renunta la fusta!

TIMISOARA. Timisoara: zapada, vant puternic, fusta rezista! Timisoara, soare puternic, fusta rezista! Timisoara, ger cumplit, minus 5 grade, fusta rezista. Asta s-ar putea spune despre Sindia Vlaia, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Banat.

Tanara de doar 27 de ani nu a renuntat la fusta nici cand afara zapada are un strat de 10 centimetri. Sindia Vlaia si-a socat toti colegii cand a aparut in curtea instutiei pe care o reprezinta la ziua portilor deschise de la ISU Banat in 28 februarie imbracata intr-o fusta desi cu greu scoteai cainele afara din casa.

Desi vadit deranjata de ger, Sindia, care a absolvit si Facultatea de Muzica, nu s-a sfiit sa stea alaturi de colegii sai pompieri si le-a zambit si vorbit frumos tuturor celor peste 300 de oameni care au trecut pragul institutiei fara sa intre vreun minut la caldurica in cladirea institutiei.

La finalul zilei, Sindia le-a spus pompierilor ca nu-si mai simte picioarele, si ca de abia asteapta sa vina vara.

___________________________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version