Opinia Timisoarei

Fetita moarta intr-un accident stupid, in Timis. A fost trimis elicopterul SMURD in ajutor! Ce greseala teribila a facut copila? FOTO!

TIMIS. Misiune contra cronometru pentru salvarea unui copil cazut victima unui accident, nu departe de Lugoj. Echipaje de ambulanta si elicopterul SMURD a fost trimis la fata locului pentru a acorda primul ajutor, dar in zadar. A pierit in mainile medicilor care faceau eforturi disperate sa ii salveze viata.

Nenorocirea s-a petrecut in localitatea Bodo aflata la cativa kilometri de Lugoj. Copilul, o fetita in varsta de 7 ani, venea acasa cu microbuzul scolii, iar soferul a oprit in fata casei parintilor pentru ca micuta sa coboare. A facut insa imprudenta sa traverseze strada prin spatele microbuzului, fara sa se asigure. A fost lovita in plin de o masina care venea pe contrasens. In urma impactului, copila a fost azvarlita la cativa metri si s-a zdrobit de asfalt.

Mi-a iesit exact in fata. Nu mi-am imaginat ca poate un copil sa fuga din microbuz. Nu am avut viteza mare”, a declarat pentru lugojinfo.ro soferul autoturismului.

Teribila scena s-a petrecut sub ochii mai multor localnici din Bodo.

A oprit microbuzul. Am vazut cum a coborat si a tasnit efectiv in fata masinii. Stiam ca o sa dea peste ea pentru ca nu s-a uitat deloc in partea dreapta”, a declarat martorul.

Medicii de la Lugoj au venit in mare graba la locul accidentului. Acestia au cerut sprijinul unui elicopter SMURD, iar strada unde s-a petrecut nenorocirea s-a transformat intr-o adevarata unitate de primiri urgenta. Atat medicii, cat si asistentii s-au chinuit din rasputeri mai bine de o ora sa o resusciteze pe fetita. Din pacate, inima ei fragila a incetat sa mai bata.

Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa pe numele soferului care a izbit copilul, urmand sa stabileasca cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

Un barbat de 30 de ani a condus un autoturism pe raza localitatii Bodo dinspre Bethausen spre Balint, iar la un moment dat a surprins si accidentat un minor care se afla angajat in traversarea carosabilului prin loc nepermis. In urma accidentului minorul, o fetita, a decedat. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. Se fac verificari in privinta microbuzului pentru a se stabili daca era oprit regulamentar„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ancuta Morariu, purtator de cuvant IPJ Timis.

Fetita care si-a dat ultima suflare in bratele doctorilor avea 7 ani si peste cateva zile avea sa termine clasa I, la scoala din Balint.

 

Exit mobile version