Opinia Timisoarei

Fetita de 3 ani ranita intr-un accident pe soseaua Timisoara – Moravita. Foto

TIMISOARA. Accident de circulatie, duminica dupa-amiaza, pe soseaua ce leaga Timisoara de Moravita.

CITESTE SI: Momentul in care Umbrarescu porneste santierul pe bucata lipsa din Autostrada Vestului, de nici 10 km, pe segmentul cu tuneluri pentru ursi. Anuntul ministrului Transporturilor la Timisoara 

Un sofer a pierdut controlul masinii intre localitatile Jebel si Voiteni, iar un copil de numai 3 ani a fost ranit.

Conducatorul auto care circula spre Jebel a intrat intr-o depasire, a pierdut controlul directiei si a iesit de pe sosea, ajungand in vegetatia de pe marginea drumului. In urma accidentului, o fetita de 3 ani, care se afla intr-un scaun special pentru copii, a fost ranita.

Un barbat in varsta de 44 de ani a condus pe DN 59 dinspre Voiteg spre Jebel, iar la un moment dat, aflandu-se in depasire, a pierdut controlul directiei de deplasare, a parasit partea carosabila prin partea stanga a sensului de mers, patrunzand in vegetatia de pe marginea drumului. In urma accidentului a rezultat o victima, respectiv o fetita in varsta de 3 ani, ranita usor. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Soferul a fost verificat cu aparatul etilotest, care a aratat ca acesta nu bause inainte de a urca la volan.

 

Exit mobile version