Opinia Timisoarei

Fetita de 2 ani izbita in plin de un biciclist pe o strada pietonala in centru, la Timisoara. Micuta ranita a ajuns la spital. Video

TIMISOARA. Scena teribila in plin centru la Timisoara, vineri dupa-amiaza. O fetita de numai doi ani a fost izbita de un biciclist care asigura servicii de curierat pe doua roti pe strada pietonala, pe care avea voie sa circule, conform unui HCL initiat si aprobat de consilierii USR la Timisoara in 2021.

Parintii micutei erau la doar cativa pasi in apropiere, iar copila se indrepta in fuga spre intrarea in curtea Bisericii Ortodoxe Sarbe din zona Unirii, cand biciclistul a intrat direct in ea, a trantit-o la pamant si s-a prabusit mai apoi peste micuta, cu tot cu vehicul, strivind-o.

Momentul impactului a fost filmat. Va avertizam ca imaginile va pot afecta emotional!

 

Ingroziti, parintii au sarit imediat in ajutorul copilului si au sunat la 112. Fetita a fost transportata de urgenta la Spitalul Louis Turcanu si este internata pe sectia de Neuropsihiatrie Infantila, intrucat a suferit o lovitura la nivelul capului.

Curierul pe bicicleta, in varsta de 26 de ani, care a provocat accidentul pe strada pietonala din centrul Timisoarei, si-a vazut de drum la scurt timp dupa ce ambulanta a preluat copilul.

Astfel, politistii nu l-au mai gasit la locul accidentului. Insa, dupa o vreme, biciclistul s-a prezentat la sediul Sectiei 1 pentru audieri. Va fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politiei.

In jurul orei 19:00, un tanar de 26 de ani a condus o bicicleta pe strada pietonala Emanoil Ungureanu din Timisoara, iar la un moment dat a surprins si accidentat o minora de doi ani.

Acesta a parasit locul accidentului fara incuviintarea politiei.

In urma activitatilor desfasurate de catre politistii din cadrul Biroului Rutier Timisoara, conducatorul bicicletei a fost identificat si depistat, fiind cercetat sub aspectul savasirii infracțiunilor de ‘parasirea locului accidentului faa incuviintarea politiei sau procurorului care efectueaza cercetarea la fata locului’ si  ‘vatamare corporala din culpa„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

UPDATE: In urma audierilor, procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara au decis ca biciclistul  sa fie lasat sa plece acasa si va fi cercetat in continuare in stare de libertate

UPDATE: Dupa ce au dat unda verde biciclistilor in centrul Timisoarei, iar un copil a fost ranit pe o strada pietonala de un curier pe doua roti, USR-istii dau din colt in colt. Primarul Dominic Fritz, in pozitia strutului 

Exit mobile version