Opinia Timisoarei

Fetita de 2 ani adusa de urgenta la Timisoara si operata. A cazut printre balustradele unei terase

O fetita de numai 2 ani, ranita dupa un accident petrecut la o terasa, a fost plimbata de la un spital la altul si in cele din urma operata la Timisoara.

CITESTE SI: Atac in parc la Timisoara. Tanar lovit cu salbaticie pentru o boxa din care asculta muzica 

Micuta se afla alaturi de parinti la o terasa din Vulcan. Fetita s-a rezemat de balustrada si a cazut de la inaltime, lovindu-se puternic la cap, scrie gddhd.ro.

O ambulanta a ajuns rapid la fata locului, a preluat-o pe copila si a dus-o mai intai la spitalul din localitate. De aici a fost transferata pentru investigatii suplimentare la spitalul din Petrosani.

Din cauza traumatismelor complexe si a lipsei chirurgului pediatru, fetita a fost transferata mai departe la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii ”Louis Turcanu” din Timisoara, iar dupa examinare, data fiind rana de la cap, a fost incredintata doctorilor de la Spitalul Judetean.

Medicii de aici au operat-o. Copilul a suferit atat o fractura craniana, cat si fracturi costale.

A fost operata, s-a evacuat hematomul, eschilele (bucati mici, desprinse dintr-un os fracturat – n.r.). Ramane in continuare in Terapie Intensiva pentru a-i monitoriza evolutia. Este detubata, respira spontan, dar este in continuare somnolenta. Este greu de apreciat daca se va recupera complet neurologic, daca vor exista sechele sau nu”, a declarat pentru pentru colegii de la gddhd.ro, medicul de Terapie Intensiva Ovidiu Bedreag de la Spitalul Judetean Timisoara.

Exit mobile version