Opinia Timisoarei

Fetele de la Politehnica Timisoara au castigat lejer partida cu Universitatea Alexandria

TIMISOARA. Galop de sanatate in etapa a 3-a, pentru fetele de la Poli. Alb-violetele au trecut cu 6-0, dupa un meci pe care l-au dominat categoric in fata Universitatii Alexandrai. Scorul putea fi chiar si mai mare, dar bara, in doua ocazii si alte ratari mari a facut ca tabela sa indice doar o jumtate de duzina in poarta teleormanencelor.

Nikoleta Kurja a deschis scorul, la fel ca si in precedenta partia (3-1 cu Ciucul), apoi Dimitra Ivanova a stabilit scorul pauzei, 2-0. In partea secunda au mai marcat Roxana Mirea, Andreea Sepetan, din nou Ivanova si apoi din nou Sepetan. Asadar un 6-0 concludent pentru vicecampioane care au doua meciuri si doua victorii, in timp ce un meci a ramas restanta.

Merita de assemenea amintite debuturile in tricoul primei echipe a Politehnicii ale portarului Gabriela Bogdan si Elenei Petrisor.

In runda viitoare Politehnica joaca in deplasare cu nou promovata Gloria Bistrita.

In alta ordine de idei, U Olimpia Cluj s-a calificat in finala turneului preliminar al Grupa 1 din Liga Campionilor la fotbal feminin, dupa ce a invins formatia slovaca Spartak Myjava cu scorul de 6-2 (4-1), pe stadionul Cetate din Alba Iulia. In finala turneului ardelencele vor juca impotriva formatiei Kiryat Gat din Israel.

Exit mobile version