Opinia Timisoarei

Fetele de la Poli Timisoara, performante si la nationale

TIMISOARA. Fotbalistele de la Politehnica Timisoara au jucat in meciurile selectionatelor de junioare in meciurile oficiale de la mijlocul saptamanii, iar doua din ele au si marcat.

Nationala sub 17 ani s-a impus cu 2-0 in fata Lituaniei in primul meci din calificarile pentru Europeanul din 2023. Andra Mihaescu, Nicol Dinca-Vuia si capitanul Alexandra Boboc au fost titulare in aceasta intalnire, fara a reusi insa sa si puncteze.
Fetele Andrei Vela vor urmari sambata meciul dintre Lituania si Kazahstan, urmand ca in 11 octombrie sa joace de la ora 18, cu Kazahstanul.

Nationala sub 19 ani a facut instructie cu Armenia in primul meci al turneului de promovare in Liga A la aceasta grupa de varsta. Fetele lui Massimo Pedrazzini s-au impus cu 8-0, doua dintre reusite fiind semnate de Anda Jivan(min.7) si Antonia Bratu(min. 45). Jivan a fost schimbata in minutul 46, in timp ce Antonia Bratu a fost integralista. O alta timisoreanca, Clara Rosu a fost titualara, dar a fost schimbata in minutul 60.
Nationala sub 19 ani joaca al doilea meci din grupa de calificare in 8 octombrie, de la ora 15:30, cu Albania.

Exit mobile version