Opinia Timisoarei

Festivalurile si concertele ce vor fi organizate in Timisoara se muta din centrul orasului. Planurile Primariei

TIMISOARA. Primaria Timisoara a gasit solutia pentru ca oamenii sa nu mai fie deranjati de concertele sau evenimentele zgomotoase care in prezent se desfasoara in diferite cartiere din Timisoara si mai ales in zona centrala.

CITESTE SI: Cele mai bune firme din judet, premiate de CCIAT, la Gala Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor din Judetul Timis 2017. Opiniatimisoarei.ro, printre laureati 

Edilul spune ca vrea sa amenajeze o zona dedicata pentru evenimente la Padurea Verde. Asta insa, doar daca Primaria reuseste sa intre in proprietatea unei suprafete din padure.

„Eu sper sa ajungem cat mai repede in situatia de a dispune de locatii in care sa nu producem deranj. Suntem in procedura sa aducem in partimoniul municipiului o parte din Padurea Verde. Daca vom face asta, evident ca luam in considerare sa organizam acolo evenimente, fara a-i deranja pe cei care nu participa la evenimente, pentru ca padurea este si o perdea fonica”, a spus primarul Nicolae Robu.

In prezent, reprezentantii primariei incearca sa treaca din proprietatea statului, prin Romsilva, in proprietatea municipiului Timisoara o suprafata de 550 de hectare. Aici ar urma sa fie amenajate locuri de promenada si alei pietonale.

In ultima sedinta de Consiliu Local, ce a avut loc in 24 octombrie, alesii au votat pentru inaintarea catre Guvernul Romaniei a unei propuneri pentru transmiterea respectivului teren, cu titlu gratuit, a unor suprafete din fondul forestier de la Padurea Verde.

Exit mobile version