Opinia Timisoarei

Festivalul care te poarta in vacanta. Specialitati din fructe de mare proaspete si delicii turcesti, la Festivalul Mediteranean de la Timisoara. Foto si video

TIMISOARA. Timp de trei zile, Timisoara se transforma in locul de intalnire al iubitorilor de gusturi fascinante, arome dintre cele mai felurite si miresme ametitoare, care te poarta in vacanta, pe malul Mediteranei.

Bucatari experimentati iti propun o calatorie culinara de poveste si vor gati preparate pline de savoare.

Creveti, scoici, calamar, caracatita, pui de balta, homari, rapane, King crab si multe alte bunatati te asteapta sa le savurezi! La toate acestea se adauga frigaruile de berbecut sau pui.

Nu lipsesc nici deliciile turcesti. Baklavale cu nuca, fistic sau ciocolata, dar si diferite sortimente de rahat sunt pregatite pe mese pentru a fi degustate de pofticiosi.

Revenim cu mare placere la Timisoara, aici avem o clientela fidela si oameni care stiu ce facem si la ce sa se astepte. In primul rand, ca intotdeauna, conceptul nostru este sa aducem un crampei de vacanta in orasul in care mergem. Stim foarte bine cu totii ca e un pic mai complicat cu vacantele in aceasta perioada, asa ca asta e primul mesaj: Veniti sa va simtiti in vacanta! Pana duminica suntem la dispozitia dumneavoastra. Poate sa va reiteram o amintire dintr-o alta vacanta, dintr-o intalnire cu o persoana draga, ceva ce ati mancat pe unde ati fost, asta ne propunem aici. Incercam sa acoperim toate necesitatile unei familii. Standul principal este de fructe de mare si peste, cu un stand complementar de carnuri, dar bineinteles si cu standul de dulciuri turcesti care are mare succes aici„, a spus Viorel Oatu, organizatorul Festivalului Mediteranean Timisoara 2021.

Festivalul gusturilor si-a deschis portile vineri, in 11 iunie, si se va desfasura pana duminica, in 13 iunie, pana la ora 21.00. Targul Mediteranean de la Timisoara se desfasoara in parcarea Shopping City Timisoara.
Mai multe detalii puteti gasi pe pagina de Facebook a evenimentului.

VIDEO: George Stefanita

Exit mobile version