Opinia Timisoarei

Festivalul Berii, un balci ieftin pe care timisorenii nu l-au gustat deloc! Au preferat terasele din Piata Unirii

TIMISOARA. Festivalul Berii este considerat un balci ieftin la care oamenii prefera sa nu mai participe. Mizeria, micii aproape cruzi luati in graba de pe gratar si fumul urat mitositor i-au cam alungat pe timisoreni.

Bere este din belsug, pentru toti, pentru toate varstele pentru ca inclusiv copiii sunt serviti cu cate un pahar de bere. Totul spre disperarea locuitorilor zonei care asteapta nerabdatori sa se termine festivalul ca doar-doar asa vor scapa de cei care le mai intra prin scarile blocului pentru a se usura.

Multa mizerie, cosuri de gunoi care dau pe dinafara, PET-uri aruncate pur si simplu pe jos, miros de gratar si fum, asa arata Festivalul Berii care ii asteapta pe timisoreni in aceste zile.

Numai ca pe parcursul intregii zile, timisorenii s-au inghesuit mai degraba sa se relaxeze pe cate o terasa in Piata Unirii decat sa participe la festival. Macar acolo era liniste si mai ales curatenie. Abia spre seara, oamenii s-au indreptat spre festival pentru ca incepeau concertele.

In aceasta seara, la Festivalul Berii au cantat trupele Holograf si Vunk, iar, la fel ca in prima seara de festival, sonorizarea nu s-a ridicat deloc la nivelul asteptarilor timisorenilor.

Foto: Ervin Boer

Exit mobile version