Opinia Timisoarei

Festival hip-hop in Heaven? Ja Rule vine la Timisoara in 26 februarie

Unul dintre cei mai in voga artisti americani Ja Rule vine si la Timisoara. Super concertul starului va avea loc in 26 februarie la Heaven Studio. Cunoscut pentru hituri precum “Holla-Holla”, I`m Real( duet cu Jennifer Lopez), Ja Rule a realizat 7 albume si a vandut peste 20 milioane albume in intrega lume. De-a lungul carierei sale a colaborat cu numerosi artisti internationali: Ashanti, R. Kelly, Charlie Baltimore, Christina Milian, Mary J. Blige, Jennifer Lopez, Jay Z, Lil Wayne, Bobby Brown, 2Pac, Fat Jo, Jadakiss, Snoop Dogg, Faith Evans, XZibit, Juvenille, Justin Timberlake, Nelly Furtado etc.
Ja Rule este cel mai de succes artist hip-hop ce domina topurile, datorita abilitatii sale de a imbina imaginea rapului cu ritmurile pop si teme universale.

Pe numele real Jeffrey Atkins, Ja Rule, s-a nascut in Queens, New York. A fost crescut de catre mama sa si de catre bunici ca un „Martor al lui Iehova”. La varsta cinci ani, sora lui a decedat in urma unor complicatii respiratorii; lasandu-l singur. Frecventa o scoala, PS 186, dar a fost transferat in urma multelor scandaluri si batai in care a fost implicat. Atkins isi incepe cariera in 1994 cu Cash Money Click. I-a spus lui Curtis Waller de la MTV News ca numele sau de scena este „Ja Rule”, porecla primita in urma adresarii unui prieten de-al lui cu acesta porecla; alti prieteni ii spuneau si „Ja”. In 1995 avut prima aparitie pe scena alaturi de Jay-z si DMX. Albumul de debut Venni Vetti Vecci a fost lansat in 1999. Melodiile includ „Holla Holla” si „It’s Murda” cu Jay-Z si DMX. Hit-ul final era Daddy’s Little Baby, un duet cu Ronald Isley. Albumul are o estimare a vanzarilor de 5 milioane de copii. Ja Rule s-a intors repede in timpul verii anului 2000 cu un nou hit, Between Me and You alaturi de Def Soul. Acesta a fost urmat de melodia Rule 3:36 lansata pe 10 octombrie 2000 alaturi de Put It On Me, I Cry si Fuck You. Rule a debutat pe locul intai la vanzarile de albume, cu 302.000 de copii in prima saptamana, iar apoi cu vanzari de peste 11 milioane de copii in intreaga lume. In vara anului 2001, Rule lanseaza Livin’ It Up, prima melodie de pe albumul Pain is Love, albumul dovedindu-se unul de succes. Au urmat melodiile I’m Real (remix), Always On Time si ultima Down Ass Bitch. Albumul a fost vandut in peste 15 milioane de copii.

Al patrulea album The Last Temptation a fost lansat in 19 noiembrie, 2002. Contine melodiile Thug Lovin si Mesmerize. in prima saptamana au fost vandute 341.000 de copii si 4 milioane de copii pe plan mondial. Dupa acest album a inceput era „50 Cent & G-Unit”, care vor afecta viitorul si cariera lui Ja Rule. Blood in my Eye este cel de-al cincelea album a lui Ja Rule lansat de Murder Inc., care s-a redenumit The Inc. la cateva zile dupa lansarea albumului. A obtinut locul intai in topul albumelor R&B/Hip-Hop. Prin octombrie 2003, Ja Rule s-a intalnit cu Louis Farrakhan, care a vrut sa intervina si sa previna violenta dintre 50 Cent si Ja Rule.

Acesta lanseaza in noiembrie 2004 cel de-al saselea album denumit R.U.L.E.. Hit-ul lider era Wonderful alaturi de R-Kelly si Ashanti, urmat de New York interpretat cu Fat Joe si Jadakiss, si Caught Up cu Lloyd si Ashanti. Pe 6 decembrie, The Inc. lanseaza albumul Exodus ce continea melodiile Exodus (Intro), Me si Exodus (Outro). Exodus a fost ultimul album de pe contractul cu The Inc.. Nu a vrut sa reinnoiasca contractul si a semnat cu Universal Records. Pretul unui bilet este de 15 lei, pentru fete, si 25 de lei pentru baieti.

Exit mobile version