Opinia Timisoarei

Fernando de la Caransebes, internat la nebuni dupa o noapte… nebuna in club

Week-end agitat pentru Fernando de la Caransebes. Dupa ce a cantat impreuna cu susanu si cu Romeo Fantastick intr-un club din caransebes sambata noapte, tanarul a ajuns la sectia de politie, de unde a fost dus mai tarziu cu o ambulanta la psihiatrie.

Scandalul a inceput dupa concert, cand niste tineri l-ar fi injurat pe Fernando. Baiatul de 22 de ani, devenit cunoscut dupa ce si-a postat pe internet mai multe videoclipuri ale sale, nu s-a lasat mai prejos si s-a luat la harta cu ceilalti scandalagii. Numai politistii au reusit sa ii calmeze, dupa ce i-au dus la sectie. Dupa cateva ore de audieri, cei care l-au jignit pe manelist au fost amendati, iar Fernando, la insistentele familiei, a fost dus la spitalul din Caransebes, sectia Psihiatrie, pentru ca incepuse sa vorbeasca fara noima.

Rudele au cerut internarea

Acolo, rudele s-au plans medicilor ca tanarul bea de cinci zile numai energizante si delireaza. Surse din spital ne-au relatat ca Fernando a ajuns acolo cu diagnosticul “agitatie psihomotorie” si era mort de beat. “E tinut sub perfuzii si i se administreaza sedative”, ne-au spus aceleasi surse.

Exit mobile version