Opinia Timisoarei

Fermierii pot protesta cu tractoarele in centru, la Timisoara. Primarul Dominic Fritz le-a dat avizul

TIMISOARA. La sfarsitul saptamanii trecute transportatorii si agricultorii din Timis au iesit pe sosele, in semn de protest, si, la un moment dat, au vrut sa intre in oras, pentru a ingreuna si chiar bloca circulatia. Atunci, insa, au fost opriti de echipajele de politie, intrucat nu aveau autorizatie.

CITESTE SI: Medicii de familie si din ambulatorii, din nou protest in strada, la Timisoara. Li s-au alaturat si pacienti. Video 

Primarul Dominic Fritz a anuntat miercuri ca le-a aprobat fermirilor organizarea unui protest chiar in centrul Timisoarei, insa, deocamdata nu a foat anuntata si perioada in care fermierii vor ajunge cu utilajele in oras.

Timisoara are o responsabilitate profunda pentru cultura de protest si pentru libera exprimare in Romania. De aceea am decis sa avizam un protest al fermierilor in centrul orasului.
Acesta va avea loc in parcarea de la Modex„, a scris primarul Dominic Fritz pe pagina sa de Facebook.

Organizatorii protestului mai trebuie insa sa obtina si avizul Politiei Rutiere, pentru a putea circula pe drumurile din Timisoara, astfel incat sa ajunga in zona centrala.

Comisia de Circulatie din cadrul Primariei Timisoara a aprobat desfasurarea actiunii de protest in intervalul 18-24 ianuarie.

Va reamintim, marti, protestatarii au solicitat un aviz pentru a ocupa Piata Victoriei din Bucuresti, insa primarul Nicusor Dan a respins cererea socotind ca nu poate ingreuna traficul din capitala mai mult decat este deja.

Exit mobile version