Opinia Timisoarei

Femeie violata pe casa scarii, intr-un bloc din Timisoara

TIMISOARA. O femeie de 45 de ani, din Timisoara, a fost atacata si violata de un barbat de 54 de ani, pe casa scarii blocului unde aceasta locuieste.

CITESTE SI: Copil ranit intr-un accident pe soseaua Timisoara – Arad. A intervenit elicopterul SMURD. Foto 

Cei doi nu se cunosteau, barbatul a urmarit-o pe femeie pe strada, apoi a intrat peste ea in apartament in zona bulevardului Liviu Rebreanu. Speriata, aceasta a reusit sa iasa pe casa scarii, incercand sa scape din mainile agresorului, dar atacatorul a prins-o si a violat-o. Tipetele de ajutor ale femeii n-au fost auzite de nimeni.

”In data de 04.07.2023, dupa ce in prealabil a patruns fara drept in imobilul persoanei vatamate de sex feminin situat in municipiul Timisoara si a incercat sa intretina cu aceasta raporturi sexuale prin constrangere, intrucat victima a reusit sa iasa pe casa scarii in vederea asigurarii scaparii, inculpatul a imobilizat-o si, prin constrangere fizica si psihica a intretinut un act sexual cu aceasta impotriva vointei sale, supunand-o totodata la tratamente degradante”, a transmis Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara.

Barbatul a fost prins imediat de politisti, iar acesta a fost arestat preventiv 30 de zile pentru viol si violare de domiciliu.

Exit mobile version