Opinia Timisoarei

Femeie sechestrata de Ingerii Galbeni, la Timisoara! Cum s-a intamplat totul? VIDEO!

TIMISOARA. O femeie din Timisoara acuza Ingerii Galbeni ca au sechestrat-o in timp ce incerca sa isi recupereze masina care fusese ridicata de aceasta firma.

Femeia, alaturi de sotul ei s-au dus la un magazin de pe strada Miresei din Timisoara, vineri dupa-amiaza. Pentru doar 10 minute si-a lasat masina in parcarea unui magazin, insa la intoarcere autoturismul era deja ridicat pe platforma de Ingerii Galbeni. A incercat sa le vorbeasca frumos angajatilor spunandu-le chiar ca achita suma de 480 de lei pentru a-i inapoia pe loc automobilul. Le-a spus ca face plata cu cardul, le va da 200 de lei in avans, urmand ca apoi sa achite si diferenta. Numai ca Ingerii Galbeni nu s-au lasat induplecati.

Intreaga scena a fost filmata de pagubita care in final s-a lasat pagubasa si s-a dus sa isi recupereze masina de la depozit. Surpriza, insa, aceasta nu a fost lasata sa isi ridice masina pana cand un alt pagubit si-a ridicat masina din acelasi depozit.

Intr-un final femeia a reusit sa intre in depozit, insa fara sotul ei. A platit suma solicitata pentru recuperarea masinii, apoi a cerut bon fiscal si factura. Dupa indelungi discutii le-a primit. In plus a primit si un proces verbal in care se arata ca pagubita este de acord cu clauzele contractului, contract pe care aceasta nu il cunostea. Femeia arefuzat sa semneze acel proces verbal, iar pentru aceasta, angajatii de la Ingerii Galbeni i-au spus ca nu ii mai dau voie sa plece.

Femeia a reusit sa fuga pana la poarta unde i-a dat sotului sau factura si bonul fiscal si i-a spus sa anunte Politia. La vederea oamenilor legii, angajatii de la Ingerii Galbeni nu au recunoscut nimic din cele intamplate.

Pagubita este acum decisa sa dea in judecata Ingerii Galbeni.

Exit mobile version