Opinia Timisoarei

Femeie ranita de bucati de tencuiala ce i-au cazut in cap, la Timisoara. Si tavanul unei cladiri din centrul orasului s-a prabusit. Foto

TIMISOARA. O femeie a fost ranita, dupa ce i-au cazut in cap bucati de tencuiala desprinse de pe peretele podului unei cladire aflata in reabilitare pe strada Romulus, nu departe de centrul Timisoarei.

CITESTE SI: Razie in gari si trenuri, la Timisoara si in judet. Au curs amenzile pentru cei care nu poarta masca de protectie 

La locul accidentului a sosit imediat o Ambulanta care a preluat-o pe femeie si a dus-o de urgenta la spital, pentru ingrijiri medicale. Ulterior a sosit si un echipaj de Politie, insa muncitorii s-au facut imediat nevazuti.

 

Un alt incident a avut loc in Piata Sf. Gheorghe din Timisoara. Tavanul unei cladiri partial in paragina s-a prabusit, iar bucati din acesta au cazut pe fereastră, până în strada.

Din fericire, in momentul prabusirii nimeni nu trecea pe strada. Zona a fost imediat delimitata, pentru ca pietonii sa nu patrunda pe aici, iar pompierii au sosit imediat pentru a aduna bucatile de tencuiala si moloz.

FOTO: Facebook Cetatean pretentios

Exit mobile version