Opinia Timisoarei

Femeie izbita de masina pe trecerea de pietoni. Soferul a intrat pe rosu in intersectie

TIMISOARA. Grav accident de circulatie intr-o intersectie din Timisoara. O femeie care traversa regulamentar strada, pe zebra si pe culoarea verde a semaforului, a fost lovita de o masina.

CITESTE SI: Nu viteza, ci pietonii au provocat cele mai multe tragedii in accidente pe strazile din Timisoara si pe soselele din judet, anul trecut. Pe locul trei sunt abaterile biciclistilor. 47 de vieti curmate si 59 de oameni grav raniti 

Accidentul s-a petrecut la intersectia Closca cu Ioan Plavosin. Soferul a trecut pe rosu, iar masina a izbit-o in plin pe femeie. Aceasta a fost ranita.

Un barbat, in varsta de 35 de ani, a condus un autovehicul pe strada Closca, iar la intersectie cu strada Ioan Plavosin din Timisoara, a patruns pe culoarea rosie a semaforului electric, moment in care a surprins si accidentat o femeie, in varsta de 55 de ani, care traversa strada pe marcajul pietonal, pe culoarea verde a semaforului electric.
In urma impactului, femeia a fost ranita si transportata la spital.
A fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, transmit reprezentantii Politiei Timis.

 

 

Exit mobile version