Opinia Timisoarei

Femeie in spital, dupa ce a fost injunghiata in tramvai, la Timisoara

TIMISOARA. Incident extrem de grav marti dupa amiaza, la Timisoara.

CITESTE SI: Imagini cu o vulpe si un caine care se joaca in fata unei gospodarii din Timis

O femeie a ajuns la spital dupa ce, se pare, a fost injunghiata de un barbat cu care ar fi intr-o relatie. Totul s-a intamplat intr-un tramvai, in zona Garii de Nord.

Din primele informatii, barbat de 21 de ani a ranit-o pe femeia de 46 de ani, cu care ar avea o relatie. Cu toate acestea, femeia a negat faptul ca tanarul ar fi injunghiat-o si le-a spus politistilor ca s-a ranit singura.

„In cursul zilei, politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca o femeie de 46 de ani ar fi fost injunghiata in zona coapsei, de catre un tanat de 21 de ani, intr-un tramvai de pe raza municipiului Timisoara. Politistii s-au deplasat de urgenta la fata locului si s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente. Continua cercetarile in vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor comiterii faptei”, a declarat Ionut Sarbu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis

Femeia a ajuns la spital cu o rana in zona coapsei, in timp ce barbatul a fost ridicat de politisti si dus la audieri.

CITESTE SI: Video. Protestul presei din Timisoara continua. Jurnalistii pe care i-a facut ‘paraziti sociali’ si ‘prostituate’ l-au lasat pe primar sa vorbeasca singur

UPDATE: Tanarul care a injunghiat-o pe femeia de 46 de ani in tramvai a fost arestat preventiv, pentru o perioada de 30 de zile.

Foto: Arhiva

Exit mobile version