Opinia Timisoarei

Femeia lovita de un BMW la Lugoj a fost operata. VEZI VIDEO SOCANT cu momentul accidentului! UPDATE: Soferul a fost eliberat!

UPDATE: Soferul de 28 de ani al autoturismului marca BMW care duminica a accidentat grav o femeie aflata pe un trotuar din Lugoj va fi cercetat in stare de libertate avand interdictia de a nu parasi tara. Decizia a fost luata de Judecătoria municipiului Lugoj.

____________________________

TIMISOARA. Femeia de 54 de ani care a fost lovita, duminica dimineata de un BMW care intrase pe trotuar, pe o strada din Lugoj, a fost operata la Casa Austria din Timisoara, iar acum starea ei este stabila.

Medicii de la Casa Austria din Timisoara, unde a fost transportata femeia de 54 de ani din Lugoj care a fost lovita in plin de un BMW, a fost operata in cursul zilei de duminica, fiind diagnosticata cu traumatism cranio-cerebral facial si strivire de membre inferioare cu avulsie de parti moi prin smulgere de tesuturi.

Femeia se afla sub supraveghere, este constienta, iar astarea ei este stabila„, a declarat Liana Dacilescu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean din Timisoara.

CITESTE SI: Un BMW cu numere de Franta a accidentat grav o femeie la Lugoj! Soferul si pasagerii au fugit de la fata locului! VIDEO INCREDIBIL!

Intre timp, anchetatorii au decis sa il retina pe cel care a condus masina in momentul accidentului si este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, distrugere din culpa, conducerea unui autoturism pe drumurile publice de catre o persoana care nu poseda permis de conducere, parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie si conducerea unui autoturism pe drumurile publice de catre o persoana cu o alcoolemie peste limita legala.

Camerele de supraveghere au surprins momentul in care autotursimul marca BMW a patruns pe trotuar, lovind in plin femeia de 54 de ani care trecea chiar atunci, iar soferul si pasagerii masinii au parasit locul accidentului, fara a incerca macar sa ii acorde femeii grav ranite primul ajutor.

VEZI MAI JOS VIDEO SOCANT!

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version