Opinia Timisoarei

FC Vaslui – FC Zurich 2-2! Moldovenii la a doua remiza in grupele Europa League

FC Vaslui a incheiat la egalitate, scor 2-2, meciul de la Piatra Neamt cu FC Zurich din grupa D a Europa League. Echipa lui Viorel Hizo a reeditat meciul de la Roma cu Lazio. A fost condusa la pauza, a intors rezultatul dupa pauza, a avut om in plus, dar nu a reusit sa se impuna.

Cu doua puncte din tot atatea meciuri, galben-verzii se afla totusi pe pozitia secunda, in spatele liderului Sporting, adversar pe care il vor intalni in urmatoarele doua partide.

La Lisabona, Sporting a castigat in fata lui Lazio cu 2-1 si are punctaj maxim dupa doua etape. Lusitanii au deschis scorul prin Van Wolfswinkel, insa echipa din capitala Italiei a egalat prin germanul Klose. Victoria gazdelor a fost adusa in prelungirile primei reprize de golul marcat de Insua.

FC Vaslui: Cerniauskas – Papp, Milanov, Farkas, Sanmartean, Pavlovic, Wesley, Bello (R. Costin 46), Adailton, Milisavljevic (Jovanovic 72), Temwanjera

FC Zurich: Leoni – Jorge Teixeira, Rodriguez, R. Koch, P. Koch, Zouaghi, Aegerter, Nikci (Mehmedi 63), Schonbachler, Chermiti (Barmettler 63), Alphonse.

Exit mobile version